MEP

Diákok akik tanúi az iskolában vagy a környezetükben történő megfélemlítésnek és segíteni is szeretnének, ezen az email címen telefonszámon kapcsolatba léphetnek velünk. CSATLAKOZZ, VEGYÉL BENNE RÉSZT!

Segítsen a megfélemlítés megelőzésében és megszüntetésében! Önkéntesnek várunk minden olyan személyt, aki megfélemlítés vagy zaklatás áldozatává/szemtanújává vált, illetve az érintett szülőket, akik segíteni szeretnének, és megelőznék, megszűntetnék ezt a viselkedést!

 

Önkénteseket keresünk, hogy céljainkat képviseljék és üzenetünket továbbítsák különböző városokban, intézményekben és rendezvényeken.

ÖNKÉNTESEK

DIÁKOK

A tanárok, az edukátorok és az iskolák vezetőségének együttműködése nélkülözhetetlen a megfélemlítés megelőzésében és megszüntetésében.  

Szervezetünk felismeri, hogy Magyarországon még számos intézményben nem ismerik vagy nem veszik tudomásul a megfélemlítést és annak hatásait, illetve nem ismerik el a megfélemlítést mint komoly társadalmi probléma.

Azokban az intézményekben, ahol tisztában vannak a megfélemlítés következményeivel, és nem állnak rendelkezésre a megoldásához szükséges eszközök, illetve megoldást keresnek a megfélemlítés problémájára, lépjenek velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségen.LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, KEZDJÜK EGYÜTT A MEGOLDÁST!

TANÁROK / ISKOLÁK

A honlap és az oldalak tartalma felhasználható a forrás "megfelemlites.hu" megjelelölésével.

© 2013 - 2021 Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány