MEP

PLAKÁTKÉSZÍTÉS PÁLYÁZAT

Pályázatleírás

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány a Megfélemlítés Elleni Program (MEP) keretében meghirdette a plakátpályázatot a pilot iskolák számára.  Az éves szinten hirdetett pályázat hozzájárul a program folyamatosságához és fenntartásához.

 

A pályázat teljesítésének feltételei

A pályázat témája az iskolai- és a cyber megfélemlítés megelőzése, illetve azok esetei megszüntetése. A plakátok üzenetébe kell foglalni a szolok.hu és / vagy a megfelemlites.hu weboldalak tudatosítását.

 

A plakátokat csoportokban kell létrehozni.  Ezeket a minimum 3 fős csoportokat évfolyamon belül lehet kialakítani. Ezt követően a csoportnak választania kell egy csoportnevet és kijelölni maguk közül egy diák-koordinátort, akivel a pályázat kapcsán e-mailen felvehető a kapcsolat.

 

A plakátnak 48 cm szélesnek és 67 cm magasnak kell lennie. A feladathoz bármilyen eszköz felhasználható és bármilyen segítség igénybe vehető, mint például felnőtt, tanári vagy szülői felügyelő, iránymutatása.  A plakát “élőben” fizikailag vagy elektronikusan is elkészíthető.

 

Leadási kritériumok és határidő

A plakátok elektronikusan és fizikai formátumban is leadhatóak a kitöltött pályázati adatlappal együtt. Elektronikusan a szolok@felelosen.hu címre kell beküldeni, fizikai formátumban pedig az adott iskola igazgatójának adható le.   A beadási határidő 2014. október 27-e 14:00 óra.  A később beérkező pályázati anyagok elutasításra kerülnek. 

 

Elbírálás

A pályázat elbírálását a Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány és partnerszervezeti végzik és hirdetik ki az Alapítvány által meghatározott nyomdai és PR kritériumok alapján. Ha nem születik a kritériumoknak megfelelő pályázat, akkor a pályázatnak nem lesz nyertese. 

 

Nyeremény

A pályázat nyerteseinek plakátja az összes program által érintett iskolában és kapcsolódó rendezvényeken kihelyezésre kerül.  Az adatlapban feltüntetett készítők és csoporttagok neve szintén publikálásra kerül.  Továbbá a nyertes csoport egy 20 000 Ft-os értékű támogatásban részesül.

 

Eredményhírdetés módja

Az eredményhirdetés időpontja október 31. A nyertesek elektronikus formában az adatlapban feltüntetett csapat-vezető/koordinátor e-mailen értesülnek az eredményről, mely a megfelemlites.hu weboldalon is posztolásra kerül.

A StopBullies alkalmazásban rejtett hibák visszajelzési verseny.  Nyertes az a MEP pilot iskola a tanulója mely a legtöbb hibát és bevezetésre kerülő javaslatot küldi meg a szolok@felelosen.hu email címen.  

 

Beküldési határidő:  2014. október 27-e 14:00 óra. 

 

Nyeremény: 20 000 HUF az iskolán keresztül továbbítva a tanulónak vagy szülőnek.  

A LEADÁSI HATÁRIDŐ LEJÁRT!

A honlap és az oldalak tartalma felhasználható a forrás "megfelemlites.hu" megjelelölésével.

© 2013 - 2021 Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány