MEP

TRÉNING ÉS AKKREDITÁCIÓ

A hatékonyság és a kontra-produktivitás elkerülése érdekében nélkülözhetetlen a megfélemlítés elleni megfelelő tréning.  A megfélemlítést, mint koncepciót még mindig sokan félreértik, félreértelmezik és félrekommunikálják így sokszor hátrányos és kontraproduktív megoldásokat tanácsolnak.  A hatékony eredmények elérése érdekében fontos a szakszerű és az egységes kommunikáció.

ELŐADÁSOK ÉS FÓRUMOK

Szakmai előadások, fórumok szervezése, ahol az oktatási, társadalmi és rendfenntartási szakemberek megoszthatják véleményüket, és a "best practices" metódust használva, hatékony megoldásokat illetve javaslatokat terjeszthetnek elő.

MEGFÉLEMLÍTÉS ELLENI NAP

(ANTI-BULLYING DAY)

Szeretettel meghívjuk Önöket az első megfélemlítés elleni napi rendezvényre, ahol vetélkedők, játékok, BBQ, brownie sütés, tea, kávé és forró csoki főzés, kincskeresés, és egyéb ügyességi vetélkedőket rendezünk. A Nap tiszteletére ünnepi rendezvényen várjuk a program támogatóit Tudj meg többet...

DRÁMA 101

Megfélemlítésről írt és rendezett rövid előadás, melyben a gyerekek illetve az aktív segítők vesznek részt.

FELMÉRÉSEK ÉS STATISZTIKÁK​

Program részvételi felmérések, hatékonyság és KPI elkészítése.  ABIS

PROJEKTEK

EDUKÁCIÓ

A megfélemlítésről, annak különböző formáiról, következményeiről, illetve a felismeréséről, megelőzéséről, megszüntetéséről, előadások és fórumok szervezése az iskolákban. A tanárok, a vezetőség, a szülők és a különböző szervezetek részvételének ösztönzése.

KÖZÖSSÉG ÉPÍTÉS

Stabil iskolai, kulturális, sport és egyéb közösségek építésének szorgalmazása. A közösségek segély szövetének szoros és átfogó felépítése.  Az "Ismerd meg Hazád" program keretében turista szemmel ismerjük meg a helyi nevezetességeket, városunkat és országunkat.   

 

Pályázati kooperáció és csapatépítés a PILOT iskolák számára.  Tudj meg többet itt

ENGLISH FOR SUCCES

Partner programunk az "English for Success" a gyerekek angol tanulását segíti, és praktikusan egészíti ki az iskolában szerzett tudást. A projekt multinacionális szervezetekkel és vállalatokkal működik együtt, hogy a tanulók láthassák működésüket és részt vehessenek a vállalat napi folyamataiban. Tudj meg többet....

A honlap és az oldalak tartalma felhasználható a forrás "megfelemlites.hu" megjelelölésével.

© 2013 - 2021 Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány